Kontrast

Published on 09/25,2016

Niko nevoli kad mu se u zivotu desi kontrast.Pitamo se zasto?nevolimo kotraste,volimo "sigurnost"da ide onako kako smo si mi zamislili bez kontrasta.

Vecina nas nerazume kontrast.Zivot i nije zamisljen da bude mirna luka,on je pun kontrasta,nekad da bi nas nesto naucio a nekad da bi nas svemir doveo do zeljenog.

Primer kontrasta;

1.Decko nas prevari,ostavi.KONTRAST,to se je desilo jer nam svemir porucuje,da on nije za nas da zasluzujemo mnogo boljeg.Problem ovde nastaje kada se zadrzavamo na kontrastu,zatvaramo vrata da bi neko usao u nas zivot.

2.Dobili smo otkaz.KONTRAST.Mi zasluzujemo.mnogo bolji i placeniji posao,ako se zadrzavamo u kontrastu zatvramo protok i.pravimo blokadu za bolji posao.

Kada ovako gledamo na kontrast,znamo da je on zapravo nesto bolje iskreirao samo trebamo dopusti,kako bi se manifestiralo.

Ja dugo nisam razumela kontrast,brdo puta sam cula da je kontrast zapravo "dobar"ali nisam bila na toj vibraciji da bi ga razumela.Mozda nekome od vas "klikne"setise svojih kontrsta sta su mu doneli. 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=283329

Leave a Reply

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

One Response to Kontrast  1. Visit LEPO

    LEPO  2. Visit myminesweeper.com

    Minesweeper is the Chinese board game there you have to detonate the hidden mines in any block you can play this game single this game is available on our homepage.  3. Visit Mario

    So much true in this whole text.Great words. chatsfinder