Svako od nas ima svoj put

Published on 11/11,2016

Svako od nas je bice za sebe i ima svoj put...nijedan put nije isti kao nas.Mi smo izabrali taj put,mi smo izabrali svoje telo koje nam sluzi na tom putu.Nasi putevi se razlikuju i to je ok.Ako slusamo druge namecu nam svoj put sto nije sukladan sa nama i propustamo svoj put.

Kada shvatimo,da nam je zivot dao slobodu samo je mi neznamo sa iskoristimo,pa se osecamo zarobljenim i punim straha da krenemo ka ostvarenju svojih zelja.

Vise bi se voleli manje jedni druge osudjivali kad bi razumeli zasto je neko takav kakav jeste i da ima pravi na svoj zivotni put.Na tom putu.mi rastemo,sazrevano kao licnost...ako se plasimo svog puta propustamo sve sti nam je bilo namjeneno,da se ispunimo. 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=287174

Leave a Reply

Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

One Response to Svako od nas ima svoj put  1. Visit nepocesljan

    Istina, s tim da je nekom njegov put teži a nekome lakši, i neko ime više a neko manje otpore prema tome šta mu put donosi. Ili bolje rečeno šta sriće na putu.  2. Visit niky

    Svi mi.prolazimo.kroz lekcije jer tako rastemo.I svaka lekcija je svakome teska,tako da mislim da nema lakseg i tezeg puta nego kako ga mi dozivljavamo.Neki nam deluje laksi a neki tezi.  3. Visit chhotu

    We establish casual as well as social games within our internal Game Workshop and also disperse free online minesweeper games from third-party designers. All games discussed or organized and also pictures appearing on JayIsGames are Copyright their respective proprietor( s).